Konkurrence2018-07-13T13:22:23+00:00

Velkommen til vores konkurrence og testforløb!

Vi har samlet nogle spørgsmål omkring solceller, som du skal kunne besvare, for at være med i konkurrencen. Hvis du gerne vil have lidt hjælp til de sværeste, kan du med fordel læse denne artikel. Hvis dine svar er rigtige, kommer du videre, til at kunne blive testpilot i en 12-måneders periode.

For at blive testpilot skal du bestille og købe et solcelleanlæg med batteri hos os, størrelsen på anlægget er valgfrit. Vi fratrækker dit dokumenterede elforbrug, dog maksimalt 10.000 watt afregnet med en krone per kilowattime, fra normalprisen for solcelleanlægget med batteri. Vi aftaler hvornår montering og installation kan udføres. Vores montører kommer og klarer den del. Det vi gerne vil have fra dig, er korte interviews og fotosession, før og under etableringen af solcelleanlægget. Vi vil også gerne kunne trække på de forbrugerdata, du har i forbindelse med dit anlæg under testforløbet. Dem vil vi kun bruge, til at vise potentielle købere præcist hvad de kan forvente sig af at eje et solcelleanlæg.
Når de 12 måneder er gået, afkobler vi os fra dit anlæg og kan derfor ikke se dit forbrug længere. Vi vil kun kontakte dig videre frem i form af interviews og eventuelt også med fotos, hvis du er interesseret.

Hvad får du ud af det?

Du sparer en pæn sjat penge og du får vores højeste opmærksomhed – konkret betyder det, at vi fjernmonitorer dit anlægs ydelse og reagerer straks, med hjælp og forslag, hvis der er noget du er i tvivl om. Og du viser din grønne profil frem på Facebook.

Konkurrencespørgsmål:

1. Hvor mange procent værdiforøgelse er det, man regner med, et hus stiger i værdi, når det har et solcelleanlæg monteret?
2. Hvor høj er den typiske forrentning af et solcelleanlæg?
3. Hvor mange procent solenergi kan et hus typisk udnytte, når det har et batteri tilkoblet?
4. Kan alle hustage klare at få monteret et solcelleanlæg?
5. Hvor mange år går der typisk, før solcellerne er nede på 80% af den oprindelige ydelse, da de var nye?
6. Er det rigtigt, at det at vedligeholde solceller, er lige så let, som at vedligeholde et TV?
7. Er det rigtigt, at solceller er den nemmeste vej til at opnå at blive “grøn energist”?
8. Man kan tilkoble sig en grøn pulje i nogle elselskaber, men kan man der være sikker på at kun få grøn energi på den måde?

Send dine svar til mail: konkurrence@solcellekonsulenten.dk og der kan du også fortælle lidt om din husstand, beliggenhed og by. Vi holder konkurrencen åben til den 1. august 2018. Vindere af konkurrencen vil få besked via mail.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

UA-33025835-1