fbpx
NYHEDER2021-01-26T14:13:28+01:00

Nyheder

Solcellebranchen vokser

Solcellebranchen i Danmark oplever stille og rolig fremgang. I en årrække har branchen blot kunne se til imens landene omkring [...]

Solcellekonsulenten er nu forhandler af batterier fra Sonnen

Solcellekonsulenten tilbyder nu højeffektive lithium-batteriløsninger fra tyske Sonnen. Batterierne er markedets mest effektive og er bygget til 10.000 op- og afladninger. Sammen med batterierne er en tre-faset inverter indbygget, så strømmen kan fordeles på husets tre faser. Udover den fremragende effektivitet fremstår batteripakken også æstetiske pæn. Få en pakkeløsning, hvor batteri,  solceller, inverter, montagesystem, selve montagen, elektriker og fragt er inkluderet. Se priser her eller kontakt Solcellekonsulenten her for at høre mere.

sonnen batteri til hjemmet æstetisk flot indbygget inverter

Få din elbil med i økonomiberegningen på dit kommende, nye solcelleanlæg

Vores produktions- og økonomiberegningsprogram PV*SOL Premium 2017 kan beregne økonomien, og hvor meget din elbil kan blive ladet af dit kommende solcelleanlæg.

Ud fra elbilsmodel og kørselsforbrug samt ladetid pr. dag kan vi lave en beregning af økonomien i dit kommende anlæg og beregne, hvor meget din elbil vil kunne lade fra solcelleanlægget.

Lithium-batteri fra LG med SMAs nye lader

Spændende nyt højvoltbatteri fra LG på 7 og 10KWh lithium sammen med helt ny ladeenhed fra tyske SMA (model SB Storage 2,5). En fleksibel løsning, som kan bruges på nye og gamle solcelleinstallationer. Løsningen forventes godkendt i Danmark i løbet af november. Der er tale om en mærkevareløsning af bedste kvalitet til en særdeles attraktiv pris. Forventet pris for 10KWh-løsning med SMA Sonny Boy Storage 2,5 og SMA Energi Meter under 65.000,00 kr. Kontakt os for mere information.

Batteri

 • 400V højvoltsbatteri med 7 og 10KWh

 • + 20 års levetid

 • Mål RESU7H: B 744 x H 692 x D 206 mm

 • Mål RESU10H: B 744 x H 907 x D 206mm

Lader

 • Markedsledende tysk kvalitet

 • 5 + 5 års garanti

 • Smart Home: Klar til at blive integreret (kan styre varmepumper, vaskemaskine og opvaskemaskine etc)

 • Mål SMA SB Storage: B 450 x H 357 mm

LG CHEM RESU batteri
sma storage

Solvarme: Solcellehybrid PV-T

SOLCELLEKONSULENTEN kan levere PV-T-paneler med solvarme og solceller i et kvalitetsprodukt med fantastisk synergieffekt. Fordelene ved en solcellehybrid er mange:

Solvarme har i gennem en årrække i Danmark været et naturligt valg inden for vedvarende energi. Erfaringerne med tusindvis af solvarmeanlæg er gode i det danske klima – både i forhold til effektivitet og økonomi.

I gennem de sidste år har solceller ligeledes bevist deres effektivitet og berettigelse i Danmark. Derfor giver det rigtigt god mening at kombinere solvarme og solceller, som også benævnes PV-T.

Til en typisk dansk familie vil vi anbefale 4 solcellepaneler, som har hybridegenskaber. Hybridsolcellepaneler placeres sammen med de øvrige solcellepaneler og har samme størrelse, farve og design – en harmonisk og super effektiv grøn energiløsning. Ud over den private bolig er panelet også velegnet til svømmehaller, sportshaller og vaskerier m.f. Kontakt os for mere information på tlf. 4844 4545.

 • Optimal udnyttelse af solens varme og stråler på en gang

 • Besparelse i forhold til installation

 • Optager mindre plads på taget

 • 10 års direkte fabriksgaranti

 • Udnytter varmen, som solcellen laver, når den producerer strøm

 • Køler solcellerne, som derved vinder effekt

 • Afhjælper sne på solcellerne

Kombineret solvarme og solcellepanel nyheder fra solcellekonsulenten

SUNNY BOY STORAGE – KOMPATIBEL MED TESLA POWERWALL

Sunny Boy Storage er omkostningslet løsning til højspændingsbatterier som for eksempel Teslas Powerwall.
Den hjælper boligen med at blive mere uafhængig af udefrakommende elektricitet og tillader dig at benytte egenproduceret elektricitet på et niveau, som svarer til en gennemsnitlig husholdnings elforbrug. Sunny Boy Storage vil oftest kunne matche dit elforbrug og kan på ethvert tidspunkt justeres, så den er tilpasset dit individuelle energibehov. Dermed opnår du maksimal fleksibilitet – både nu og fremadrettet.
SMA Hybrid storage inverter omtalt i nyheder hos solcellekonsulenten

HYBRID-INVERTER FRA SOLAX

Med en standard-inverter kan en typisk ejendom med solcelleanlæg bruge så lidt som 25 % af el-produktionen selv, og leverer dermed resten til det offentlige el-net. Med X-hybrid-modellen kan eget-forbruget af solcelleproduktionen stige til over 80 % og give ejeren tilsvarende økonomiske og praktiske fordele. Kontakt SOLCELLEKONSULENTEN og hør nærmere om SOLAXs power-inverter.

Hybrid Inverter til solcellanlæg med batteri backup
Go to Top