fbpx
NYHEDER2020-03-04T11:12:26+01:00

Nyheder

Solcellebranchen vokser

Solcellebranchen i Danmark oplever stille og rolig fremgang. I en årrække har branchen blot kunne se til imens landene omkring [...]

Nu skinner solen også om natten

Mange danskere har fanget den med solcellerne, som en god idé på flere planer, så efterspørgslen stiger konstant. Så meget, at Solcellekonsulenten A/S mander op på ressourcesiden i direktionen for bedre at være i stand til at matche efterspørgslen og for at kunne indfri vore strategiske målsætninger. I  august tiltrådte Jacob Elgaard som salgsdirektør. Jacob Elgaard er uddannet el-installatør og kommer fra en stilling som salgschef hos DP Ventilation A/S i Århus. Vi ruster også op på B2B-siden med at uddanne yderligere 10 elektrikere fra EL:CON til at blive batteriinstallatører. Faktisk er det sådan, at vi alene nu har uddannet næsten 50 batteriinstallatører i Danmark.

Solcellekonsulenten A/S er, som en af de førende virksomheder i solcellebranchen, forrest i den stille daglige kamp om at hjælpe vores kunder med at blive grønnere og spare mange penge. Ud over det, nedsætter den enkelte sit CO2 forbrug ret markant, så det ringer i den grad ind på den grønne samvittighed at anskaffe sig et solcelleanlæg.

På netop batterifronten sker der meget nu. De innovative og kapitalstærke firmaer forsker på livet løs. Vi har indtil videre set meget smarte og langtidsholdbare batteriløsninger fra de store tyske firmaer Sonnen og Qcells. Nogle af batterierne derfra er så kvikke, at de lærer ejerens forbrugsmønster at kende og kan dermed vide hvornår, det skal gå på nettet og købe strøm og hvornår det skal oplade batteri i forhold til vejrudsigten – som det også har adgang til. Det er virkelig en hushjælp, der kan noget.
De kan begge oplade en elbil via en lader, der passer til bilen. Der er op til 10 års garanti og garanti for mange tusinde opladningscyklusser.

Sonnen Eco 8.1 batteriet er lige blevet optaget på dansk energis positivliste, en udmærkelse som letter godkendelsesproceduren ved installation.
I dag kan Solcellekonsulenten A/S levere batteripakker fra 4 – 1Mw, så spændet er pænt stort, lige fra et enfamilieshus til et større system til en mindre by eller til en virksomhed.

Ovenover alle herlighederne så har batteriet, den basale virkning, at man får meget mere ud af sit solcelleanlæg, fordi man nu kan gemme strømmen til man skal bruge den. Så virkningsgraden af anlægget stiger fra 30% til hele 70%. Også eksisterende solcelleanlæg kan opgradere til batteridrift.

Vi siger i branchen, at solen skinner også om natten, fordi solcelleanlægget nu kan disponere over indsamlet strøm, selvom solen er gået ned. I nær fremtid kan vi forvente endnu smartere løsninger, nu hvor batterierne for alvor er på vej ind. Om ikke så længe tipper vi, at batterierne er med til at definere et solcelleanlæg og at solcelleejere på en fællesvej med tiden kan komme til at låne eller sælge strøm til hinanden.

I branchebladet “Energy Supply” har vi med særlig fryd læst de redaktionelle indlæg og set indlæg fra interesseorganisationer, som behandlet både den positive udvikling omkring elbiler og senest om batteriers voldsomme effekt på virkningsgraden af solcelleanlæg. Nogle forudseende i branchen tænker højt, at der er spændende muligheder for fællesinvesteringer i kæmpebatterier på udvalgte steder i byen, så for eksempel også boligforeninger kan komme med. Hvis de hede ønsker om mange elbiler en dag bliver virkelighed, vil der som en konsekvens blive meget stor efterspørgsel på lokal opladning – og så mange megawatt kan det nuværende elnet ganske enkelt ikke levere. Her er det at det lokale batterilager kommer ind som redningsplanken.

Link til Sonnen Eco 8.1: Her 
Link til Energy Supply om batteri:  Her 

Solcellekonsulenten er nu forhandler af batterier fra Sonnen

Solcellekonsulenten tilbyder nu højeffektive lithium-batteriløsninger fra tyske Sonnen. Batterierne er markedets mest effektive og er bygget til 10.000 op- og afladninger. Sammen med batterierne er en tre-faset inverter indbygget, så strømmen kan fordeles på husets tre faser. Udover den fremragende effektivitet fremstår batteripakken også æstetiske pæn. Få en pakkeløsning, hvor batteri,  solceller, inverter, montagesystem, selve montagen, elektriker og fragt er inkluderet. Se priser her eller kontakt Solcellekonsulenten her for at høre mere.

sonnen batteri til hjemmet æstetisk flot indbygget inverter

Få din elbil med i økonomiberegningen på dit kommende, nye solcelleanlæg

Vores produktions- og økonomiberegningsprogram PV*SOL Premium 2017 kan beregne økonomien, og hvor meget din elbil kan blive ladet af dit kommende solcelleanlæg.

Ud fra elbilsmodel og kørselsforbrug samt ladetid pr. dag kan vi lave en beregning af økonomien i dit kommende anlæg og beregne, hvor meget din elbil vil kunne lade fra solcelleanlægget.

Lithium-batteri fra LG med SMAs nye lader

Spændende nyt højvoltbatteri fra LG på 7 og 10KWh lithium sammen med helt ny ladeenhed fra tyske SMA (model SB Storage 2,5). En fleksibel løsning, som kan bruges på nye og gamle solcelleinstallationer. Løsningen forventes godkendt i Danmark i løbet af november. Der er tale om en mærkevareløsning af bedste kvalitet til en særdeles attraktiv pris. Forventet pris for 10KWh-løsning med SMA Sonny Boy Storage 2,5 og SMA Energi Meter under 65.000,00 kr. Kontakt os for mere information.

Batteri

 • 400V højvoltsbatteri med 7 og 10KWh

 • + 20 års levetid

 • Mål RESU7H: B 744 x H 692 x D 206 mm

 • Mål RESU10H: B 744 x H 907 x D 206mm

Lader

 • Markedsledende tysk kvalitet

 • 5 + 5 års garanti

 • Smart Home: Klar til at blive integreret (kan styre varmepumper, vaskemaskine og opvaskemaskine etc)

 • Mål SMA SB Storage: B 450 x H 357 mm

LG CHEM RESU batteri
sma storage

Solvarme: Solcellehybrid PV-T

SOLCELLEKONSULENTEN kan levere PV-T-paneler med solvarme og solceller i et kvalitetsprodukt med fantastisk synergieffekt. Fordelene ved en solcellehybrid er mange:

Solvarme har i gennem en årrække i Danmark været et naturligt valg inden for vedvarende energi. Erfaringerne med tusindvis af solvarmeanlæg er gode i det danske klima – både i forhold til effektivitet og økonomi.

I gennem de sidste år har solceller ligeledes bevist deres effektivitet og berettigelse i Danmark. Derfor giver det rigtigt god mening at kombinere solvarme og solceller, som også benævnes PV-T.

Til en typisk dansk familie vil vi anbefale 4 solcellepaneler, som har hybridegenskaber. Hybridsolcellepaneler placeres sammen med de øvrige solcellepaneler og har samme størrelse, farve og design – en harmonisk og super effektiv grøn energiløsning. Ud over den private bolig er panelet også velegnet til svømmehaller, sportshaller og vaskerier m.f. Kontakt os for mere information på tlf. 4844 4545.

 • Optimal udnyttelse af solens varme og stråler på en gang

 • Besparelse i forhold til installation

 • Optager mindre plads på taget

 • 10 års direkte fabriksgaranti

 • Udnytter varmen, som solcellen laver, når den producerer strøm

 • Køler solcellerne, som derved vinder effekt

 • Afhjælper sne på solcellerne

Kombineret solvarme og solcellepanel nyheder fra solcellekonsulenten

SUNNY BOY STORAGE – KOMPATIBEL MED TESLA POWERWALL

Sunny Boy Storage er omkostningslet løsning til højspændingsbatterier som for eksempel Teslas Powerwall.
Den hjælper boligen med at blive mere uafhængig af udefrakommende elektricitet og tillader dig at benytte egenproduceret elektricitet på et niveau, som svarer til en gennemsnitlig husholdnings elforbrug. Sunny Boy Storage vil oftest kunne matche dit elforbrug og kan på ethvert tidspunkt justeres, så den er tilpasset dit individuelle energibehov. Dermed opnår du maksimal fleksibilitet – både nu og fremadrettet.
SMA Hybrid storage inverter omtalt i nyheder hos solcellekonsulenten

HYBRID-INVERTER FRA SOLAX

Med en standard-inverter kan en typisk ejendom med solcelleanlæg bruge så lidt som 25 % af el-produktionen selv, og leverer dermed resten til det offentlige el-net. Med X-hybrid-modellen kan eget-forbruget af solcelleproduktionen stige til over 80 % og give ejeren tilsvarende økonomiske og praktiske fordele. Kontakt SOLCELLEKONSULENTEN og hør nærmere om SOLAXs power-inverter.

Hybrid Inverter til solcellanlæg med batteri backup
Go to Top