Vi henviser til KlimaEnergi A/S sortiment – se solceller her

Premium Hyundai-solcellepanel til dig, der vil have det absolut bedste. Banebrydende shingled-teknologi giver maksimal effektivitet til dette 400 Wp panel.

KlimaEnergi forhandler med stolthed disse premium-solcellepaneler fra Hyundai med en ydelse på hele 400Wp, banebrydende shingled teknologi og hele 25 års fabriksgaranti. Hyundai-solcellepanelerne er til dig, der ønsker de bedste og stærkeste paneler, solcelleteknologien har et tilbyde.

Shingled teknologi giver et panel i særklasse 

Shingled teknologien indebærer kort fortalt, at hver solcelle i solcellepanelet er skåret i fem stykker, inden de er forbundet i panelet. Med flere mindre celler, bliver panelet mindre varmt, hvilket øger dets effektivitet. Derudover er det muligt med mindre celler at bruge mere plads i solcellepanelet på solceller, hvilket igen øger panelets effektivitet og ydelse. Slutteligt har man med shingled teknologien erstattet brugen af loddetin til transport af strøm med ECA (Electrically Conductive Adhesive). Dette giver et mere pålideligt panel, da eventuelle påvirkninger fra udvidelse eller sammentrækninger af tinnet grundet varme undgås. Alt i alt er shingled teknologien optimeret til at give dig et panel med den højeste ydelse og pålidelighed.

Specifikationer

  • 400 Wp
  • Mål: 1,719 × 1,140 × 35mm (L × B × H)
  • Vægt: 22 kg
  • Sorte Rammer i anodiseret aluminium