Solcellekonsulenten leverer knap 1000 solceller til den gamle have

Zoo har et stort elforbrug; der skal for eksempel meget strøm til at køle vandet til isbjørnene ned og holde øglerne varme. Faktisk er der over 3.000 dyr, som hver dag skal have vand og varme eller kulde.

Nu laver København zoo selv grøn energi

Det skal jo helst være både grønt og naturligt. Hvis det skal være helt rigtigt, som de siger derovre. Zoo har et meget stort elforbrug, der skal for eksempel meget strøm til at køle vandet til isbjørnene ned og holde øglerne varme. Faktisk er der over 3.000 dyr, som hver dag skal have vand og varme eller kulde. Så det er klart, at kan zoo spare på udgifterne til strøm, så gør de det. Det var derfor let for zoos bestyrelse og direktion, at beslutte at investere i et meget stort solcelleanlæg, som vi satte op på godt 6 uger. 10 mand var på fast job fra tidlig morgen til aften, for at få lagt alle 878 paneler ud på de 12 tage i den store  zoologiske have. Sammenlagt kan solcelleanlægget producere 277 kWh. Til sammenligning producerer et solcelleanlæg til et hus kun 6 kWh.

Solcellerne er dyrevenlige

De larmer jo ikke, de lugter ikke, de ligger bare der musestille oppe på taget. Og laver lydløst en masse strøm. Gæsterne i den store have på Frederiksberg opdager ikke det kæmpeareal, som solcellerne fylder, for de ligger alle oppe på de flade tage i haven.

Ordren kaster lys over os

Vi er stolte af, at Zoo valgte os til at være det firma, som fik det hele til at ske. Det glæder os, at andre end vi selv synes, det er så rigtigt at tænke at købe kvalitet i solceller og invertere, der kan holde længe. Det nytter jo ikke, at et så stort anlæg skal have skiftet halvdelen af cellerne efter kun 8 år. Så vores satsning på kun at levere solcellepaneler fra de gode og seriøse fabrikanter, kaster tillid af sig. Kvalitet i solceller betyder høj ydelse og mangeårig kvalitet. Andre tror på os, på det vi siger og tror på.