MARKEDETS BEDSTE BATTERILØSNING

Solcellebatterier fra Sonnen er innovative og er bygget på den nyeste teknologi. Batterierne er intelligente, hvilket vil sige, at de benytter data fra dit forbrugmønster og vejrudsigter, til at energi optimere din egen producerede grønne strøm. Med et solcellebatteri fra Sonnen vil du typisk spare hoveparten af din elregning.

Sådan fungerer et solcelle-batteri

Fordele_ved_solcellebatteri_solcellekonsulenten

Markedets mest effektive batteri

Med et solcellebatteri fra Sonnen vil du opleve, at egenudnyttelsesgraden fra solcelleanlægget op til firedobles i forhold til et traditionelt solcelleanlæg. Et batteri er en rigtig god ide, hvis man ønsker at gemme strøm til aften /nat hvor vi forbruger mest strøm, til at lave aftensmad, ser Tv, vasker, etc. eller måske lader el bilen / hybrid bil.

Se DEMONSTRATIONS anlæg her (brugernavn og adgangskode demo-anlæg her.

Overlegen kvalitet og garanti

Solcellekonsulenten er officiel forhandler af solcellebatterier fra Sonnen i Danmark, derfor er du sikret markedets bedste priser. Sonnen er markeds ledenede i europa og producerer nogle af de bedste og mest effektive batterisystemer. Sonnen som er ejet af Shell giver hele 10 års garanti på batteri og inverter og lader. Batterierne er bygget til at kunne levere op til 10.000 cyklusser (op- og afladninger). Kontakt os allerede i dag for at høre mere om Sonnens produkter.

Se priser her
FÅ EN BEREGNING PÅ DIT HUS

Introduktion til Sonnen

Spar penge på elregningen

Intelligent batteriteknologi

Analyse af forbrugsmønstre