fbpx

Renovering af tag

Tjen penge på dit nye tag

Når du som husejer skal til at skifte dit tag, kan du se frem til en stor regning. Ved at vælge Solcellekonsulenten som din samarbejdspartner på dit tagrenoveringsprojekt kan du se frem til at spare penge på elregningen, samtidig med at du får en æstetisk flot tagløsning. Vi sikrer, at dit tag bliver udskiftet med et bæredygtigt solcelletag, som vil have en værdiforøgende effekt på dit hus samt give dig månedlige besparelser mange år frem i tiden.

Vi samarbejder med en garvet tagrenovatør, som samtidig har vidtgående erfaring med montage af solceller.

Kontakt os og få et godt tilbud på nyt tag med solceller.

Erfaring og professionalisme

Et solcelleanlæg har en forventet levetid på +25 år, mens vores batterier fra Sonnen er designet til at operere i 20 år. Da Sonnen producerer markedets bedste og mest populære ladeenhed, har vi valgt primært at benytte os af denne, når vi installerer et solcelleanlæg med batteri. Vi har derimod flere faste leverandører af solceller, som vi samarbejder med. Vi har dermed forskellige kvaliteter, som vores kunder kan vælge i mellem – alt fra standardsolceller til nogle af markedets bedste solceller, som har for eksempel 25 års produktgaranti.

Vi monterer efter branchens bedste standarder; for eksempel benytter vi tagkroge eller integrerede systemer til montager på teglstenstage. Til flade tagpaptage benytter vi tagkonsoller, som bliver forankret i og svejset fast til tagpaptaget, således taget fastholder sin tæthed mod vind og vejr. Vi er meget optagede af ikke at skæmme eller beskadige de tage, vi monterer på. Derfor er vi også en af markedets foretrukne leverandører.

Vi indtænker altid tagets æstetiske udtryk i vores løsninger, og vi bruger meget tid i samarbejde med bygherre, byggeleder og elektriker for at sikre, at vi opnår det bedst mulige slutresultat. Vores sorte, antirefleksive solceller sikrer, at taget får et ensartet udtryk.

Når du som nybygger køber et solcelleanlæg fra Solcellekonsulenten, håndterer vi tilmeldingen af anlægget, og vi vejleder gerne i valg af en produktionselleverandør, for eksempel Vindstød, som kan håndtere salg af overskudsproduktion. Vi står ligeledes klar til at hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål undervejs i processen fra dimensionering af anlæg til det færdige resultat.

nybygger typehus solcelleanlæg energirammeanlæg opgradering

Et solcelleanlæg er
godt for økonomien
&
godt for klimaet!

Priser på solceller som tag

Economy

  Fra kr. 990,- pr. m2

185 Watt pr. m2

SOLRIF High-end

Fra kr. 1.290,- pr. m2

190 Watt pr. m2

Solar Skifertag

Fra kr. 3.990,- pr. m2

135 Watt pr. m2

Solcelle_skiffer_tag_ventileret

Udvalgte indlæg

Vedligeholdelse af solcellepaneler

december 7th, 2020|

Vedligeholdelse af solcellepaneler For at få det optimale udbytte af solcellerne bør solcellepanelernes overflader løbende tjekkes for urenheder og snavs; [...]

2021-01-26T15:31:07+01:00
Go to Top