9 ud af 10 gange kan vi producere solcellestrøm til under det halve af hvad din virksomhed betaler i dag!

Spar på driftsomkostningerne ved at købe solceller til erhverv.

Hos SOLCELLEKONSULENTEN A/S er vi dedikerede solcellespecialister, med mange års erfaring og know-how indenfor solenergi til dansk erhverv. Vi har ansat egne elingeniører, elektrikere, konsulenter og montage/service teams for at kunne levere den bedste løsning, der passer netop til jeres behov.

Vores erfaringer viser gang på gang, at danske virksomheder kan spare mange penge ved at installere solcelleanlæg. I tillæg får man et stort plus på den grønne konto når man reducerer sit CO2 udslip væsentligt.  Virksomhedens forbrug samt forbrugsmønster og pris for strømmen, er afgørende faktorer hvordan anlægget skal dimensioneres. Det er vi eksperter i, kontakt os for en uforpligtende dialog.

Fantastisk klimaøkonomi i solceller

BUSINESS SOLCELLER >100KWp

Fra kr 5,99 pr watt

Solcelleanlæg passer til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Eksempelvis landbrug, produktionsvirksomheder og på kontorbygninger

BUSINESS SOLCELLER >250KWp

Fra 5,49 kr pr watt

Solcelleanlæg  passer til store og mellemstore Danske virksomhedder. Eksempelvis landbrug, produktionsvirksomheder og på kontorbygninger

SOLCELLEPARK >1.000.000KWp 

Fra 4,99 kr pr watt

Solcellepark anlægget er til den større virksomhed, der ikke har plads på taget eller som ønsker et produktionsanlæg som grønt investering, der sælger el til det kollektive net.

Så enkelt kan du regne den ud:

I Danmark, med vores vind og vejr, producerer en god solcelle watt cirka en kWh. Det vil sige; køber du eksempelvis et 300.000 Watt peak solcelleanlæg til en 1.647.000,- kr. (Kr 5,49 pris pr watt x 300.000 anlægsstørrelse =1.647.000,- kr. anlægspris) så kan regnestykket se sådan ud:

 1. Bruger din virksomhed ikke processtrøm kan momsen trækkes fra elprisen, der ligger fra omkring 1,60 til 1,96 kr. pr. KWh. Ved en pris på 1,75 kr og antager vi, at alt strømmen fra solcellerne kan bruges, imens den produceres, vil første års besparelse være 525.000,- kr. (300.000KWh x 1,75 el pris) og det giver en simpel tilbagebetalingstid på godt 3 år. Her har vi ikke medregnet stigninger i elprisen og afskrivninger.
 2. Bruger din virksomhed processtrøm som er typisk for produktionsvirksomheder kan elafgiften og moms trækkes fra elprisen, der ofte koster fra 60 til 90 øre pr. kWh. Ved en pris på 75 øre og antager vi, at alt strømmen fra solcellerne kan bruge imens den produceres, vil første års besparelse være 225.000,- kr. (300.000KWh x 0,75 el pris). En simpel tilbagebetalingstid på godt 7 år. Heri har vi ikke medregnet stigninger på elprisen og afskrivninger.

Alle priser er eksklusiv moms.

Virksomheden får …

 • Højt afkast på investering

 • Stærk grøn signalværdi

 • Grøn strøm til firmaets el- og hybridbiler

 • Bedre CSR-værdi for din virksomhed

 • Du kan sælge overskudstrømmen

 • Bedre energiklassificering af virksomheden

Solcellepark_ved_skov

Vi tilbyder …

 • Solceller på taget, facaden, på jorden eller som carportanlæg.

 • Professionel batteriløsning til at gemme din strøm på.

 • Professionel afkastsberegning på investeringen

 • Stor erfaring med at dimensionere erhvervsanlæg

Tagfoto_original-solcellekonsulenten

Kontakt Solcellekonsulenten

Niels Frølund
Niels FrølundProjektudvikler, tilknyttet som samarbejdspartner
Erhvervskonsulent i Jylland
Direkte mobilnummer 7192 4647
Poul Sandsdal
Poul Sandsdal Key Account Manager
Erhvervskonsulent på Sjælland
Direkte mobilnummer 2883 5316
 jens schön
jens schönKey Account Manager
Danmark og Norden
Direkte mobilnummer 7192 3553

Skriv til Solcellekonsulenten

Pris og kvalitet

Vi er selvfølgelig optaget af prisen på vores produkter, men forud for prisen er altid kvaliteten. Kvaliteten på solceller svinger alt efter hvem, som er producent og  alene i Danmark forventes det at omkring 800 solcelleanlæg gå i stykker hvert år. Ud af godt 80.000 anlæg. Vi har siden 2011 kun skiftet en defekt solcelle på de anlæg vi har sat op. Læs mere om solceller og kvaliteter her.

Rådgivning og foredrag om solcelleanlæg

Vi kommer gerne ud og holder foredrag og oplæg om solcelleanlæg – herunder grundlæggende baggrundsviden, lovgivning om solcelleanlæg, solcelletyper, invertertyper, montagesystemer, solceller nu og i fremtiden. Samtidig rådgiver vi gerne om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Vi kan i fællesskab sammensætte et program, der passer til dit behov.

Ring til en af vores eksperter på telefon 4844 4545 og hør nærmere.

Referancer