Solcelleanlæg til erhverv

9 ud af 10 gange kan vi producere solcellestrøm til under det halve af, hvad din virksomhed betaler i dag

Spar på driftsomkostningerne ved at købe solceller til erhverv

Hos Klimaenergi A/S er vi dedikerede solcellespecialister med mange års erfaring og know-how inden for solenergi til dansk erhverv. Vi har ansat egne el-ingeniører, elektrikere, konsulenter samt montage- og serviceteams for at kunne levere den bedste løsning, der passer netop til jeres behov.

Vores erfaringer viser gang på gang, at danske virksomheder kan spare mange penge ved at installere et erhvervssolcelleanlæg. I tillæg får man et stort plus på den grønne konto, når man reducerer sit CO2-udslip betragteligt. Grundet store prisfald, en kontinuerlig udvikling af teknologi og optimering af produktionsfaciliteter er vi nået til et punkt, hvor solceller til erhverv bør være på de fleste virksomheders radar. Man bør som minimum få lavet en beregning på, hvorvidt det kan betale sig at investere i et anlæg. Vores solcellekonsulenter kører gerne ud for at vurdere, om solcelleanlæg til erhverv er en god idé for jer.

Vi modtager også gerne forbrugstal og information om udgifter til elektricitet, så vi kan beregne rentabiliteten i et erhvervssolcelleanlæg. Virksomhedens forbrug samt forbrugsmønster og pris for strømmen er afgørende faktorer i forhold til dimensionering af anlægget. Det er vi eksperter i. Kontakt os for en uforpligtende dialog:

Fantastisk klimaøkonomi i solceller til erhverv

> 100 kWp

Fra kr. 5,99 pr. Watt ex. moms

Mindre og mellemstore anlæg kan erhvervs til denne Watt-pris, eksempelvis landbrug, produktionsvirksomheder og servicevirksomheder.

> 250 kWp

Fra 5,49 kr. pr. Watt ex. moms

Mellemstore og store anlæg kan erhverves til denne pris, eksempelvis til landbrug, produktionsvirksomheder og kontorbygninger.

> 1.000 kWp 

Fra 4,99 kr. pr. Watt ex. moms

Anlæg i denne kategori tilsvarer deciderede solcelleparker og er til store virksomheder, der ikke har plads på taget eller som ønsker et produktionsanlæg som klimavenlig investering, der sælger el til det kollektive net.

Så enkelt kan du regne det ud:

I Danmark – med vores vind og vejr – producerer én god solcelle-Watt i en solcelle cirka en kWh på én times projekt. Det vil sige; køber du eksempelvis et 300.000 Watt-peak solcelleanlæg til kr. 1.647.000,- (Kr. 5,49 pr. Watt x 300.000 Watt-peak solcelleanlæg = 1.647.000,- kr.), så kan regnestykket se sådan ud:

1. Bruger din virksomhed ikke processtrøm kan momsen trækkes fra elprisen, som typisk ligger fra omkring kr. 1,60 til 1,96 pr. KWh. Ved en pris på kr. 1,75 antager vi, at al strømmen fra solcellerne kan bruges, mens den produceres. I det scenarie vil første års besparelse være kr. 525.000,- (300.000 kWh x kr. 1,75 pr. kWh). Dette giver en simpel tilbagebetalingstid på godt 3 år. Her har vi ikke medregnet stigninger i elprisen og afskrivninger.

2. Bruger din virksomhed processtrøm, som er typisk for produktionsvirksomheder, kan elafgiften og moms trækkes fra elprisen, som så oftest vil koste mellem 60 til 90 øre pr. kWh. Ved en pris på for eksempel 75 øre pr. kWh antager vi, at al strømmen fra solcellerne kan bruge, mens den produceres. Her vil første års besparelse være kr. 225.000,- (300.000 kWh x kr. 0,75 pr. kWh). I dette eksempel vil tilbagebetalingstiden være på godt 7 år. I denne udregning har vi ikke medregnet stigninger i elprisen og afskrivninger.

Virksomheden får:

  • Højt afkast på investering

  • Stærk grøn signalværdi

  • Grøn strøm til firmaets el- og hybridbiler

  • Bedre CSR-værdi for din virksomhed

  • Du kan sælge overskudstrømmen

  • Bedre energiklassificering af virksomheden

Solcellepark_ved_skov

Vi tilbyder:

  • Solceller på taget, facaden, på jorden eller som carportanlæg.

  • Professionel batteriløsning til at gemme din strøm på.

  • Professionel afkastsberegning på investeringen

  • Stor erfaring med at dimensionere erhvervsanlæg

Pris og kvalitet

Vi er selvfølgelig optaget af prisen på vores produkter, men forud for prisen er altid kvaliteten. Kvaliteten på solceller svinger alt efter hvem, som er producent. Alene i Danmark forventes det, at omkring 800 solcelleanlæg ud af godt 80.000 anlæg går i stykker hvert år. Ved køb af solcelleanlæg til erhverv er der som regel fokus på forrentning af de penge, som man investerer. Hos Klimaenergi A/S benytter vi projektmoduler fra de største producenter i verden. Dermed sikrer vi, at vores erhvervskunder får et fremragende projektpanel til en fordelagtig pris.

Rådgivning om solcelleanlæg

Kontakt os og fortæl os hvad i forestiller jer . Hvad den ønskede produktion skal være . Vi kigger på mulighederne , enten online eller på stedet.

Ring til en af vores eksperter på telefon 75 76 17 00 eller udfyld vores kontaktformular ovenover og hør nærmere.

Referencer