WINAICO – Det bæredygtige valg

I 2007 blev virksomheden Win Win Precision Technology opdelt i to grene, hvoraf den ene beskæftiger sig med solenergi. Deraf er brandet WINAICO opstået. WINAICO er sidenhen blevet et internationalt genkendt varemærke med et stærkt omdømme som producent af solcellepaneler i Taiwan. De har nemlig installeret over 830 MW i over 25 lande, og tallet bliver kun højere.

Hos WINAICO er bæredygtighed og vedvarende energi i fokus, hvilket afspejler sig i deres produkter. De har en passion for at producere produkter af højeste kvalitet, mens omkostningerne fastholdes med fokus på et miljøvenligt produkt og samtidig beskyttelse af miljøet.

Kvalitetskontrol i højsædet

Panelerne fra WINAICO er testet til grænsen og ud over de internationale standarder. Yderligere laver WINAICO også deres egne kvalitetstest af panelerne. Kvaliteten af panelerne er på den måde sikret til at modstå forhold, der ligger langt ud over, hvad de vil blive udsat for på dit tag. Derfor er du sikret, at paneler fra WINAICO består tidens test.

WINAICOs paneler er desuden med i en Solar PTC-test, hvori 11.500 solcellepaneler deltager. I denne test giver en højere PTC-værdi et tegn på et større reelt afkast pr. installeret watt, hvilket er med til at give et hurtigere kapitaludbytte. I denne test ligger WINAICO panelerne blandt de bedste i verden.

1 års gratis ”All Risk”-forsikring

Når du vælger solcellepaneler fra WINAICO får du helt gratis 1 års all-risk forsikring med i købet for anlæg op til 10 kW. Hertil har du mulighed for at forlænge perioden op til 10 år. Køber du et anlæg, der ligger over de 10 kW kan du stadig få en all-risk forsikring med i købet.

Hvad er med i en all-risk forsikring?

Ja, når vi siger all-risk, så mener vi all-risk. Med denne forsikring så er du godt dækket ind på alt, hvad der omhandler installationen af dit solcelleanlæg. Blandt andet omfatter forsikringen alt uforudset tab, der måtte være på grund af skade. Det kunne eksempelvis være skade som følge af lynnedslag, brand, storm og hvis dyr, for eksempel mus, har bidt i en ledning.

Udover dækning af skader på anlægget, så er du også forsikret for den betaling, du måtte modtage for salg af eksempelvis overskudsproduktion, og som på grund af skade eller afbrydelse af anlægget mistes. Desuden er du forsikret mod et årligt, kraftigt reduceret fald på over 10% i solcellernes ydelse.