Aleo Solar er det mærke, der holder bedst

Vi vurderer ofte solcellemoduler, for eksempel når vi bliver tilbudt at forhandle mærker, vi ikke kender på forhånd. Det vi i hovedtræk ser på er, dels på hvor effektive solcellerne indeni modulet er, og på den mekaniske  kvalitet i selve rammen. Det gælder både folierne, som tætner/limer solcellemodulet sammen, BUS-forbindelserne mellem de enkelte celler og glassets kvaltiet med mere. De to perspektiver og konkrete datablade fortæller, hvad man kan forvente af output modulets samlede holdbarhed over tid.

Aleo Solar giver mest output over tid

Som køber af et solcelleanlæg, er du garanteret interesseret i, at de moduler du vælger, er dem, som du med sikkerhed ved vil producere et dokumenterbart output år efter år, og som kan gøre det i flest år. Ellers kan det være mere end svært at budgettere præcist med gratis grøn energi.
Fabrikken har gennem en del år målt og dokumenteret den lineært faldende ydelse år for år, så den kan fremdiskonteres ret præcist. Andre solcelleproducenter angiver estimerede ydelsestal og en typisk kortere årrække for holdbarhed. Alt andet lige betyder det at køber du Aleo, ved du hvor meget strøm de laver på den placering, de ligger på år efter år. Aleo Solar holder bedst.

Sikkerhed for afkast af investeringen

Når man som i Aleos tilfælde 99% sikkert ved, hvad modulet præsterer i watt over tid, kan du med de tal i hånden, beregne dit afkast af investeringen. Det giver en sikkerhed, som ingen anden solcelleproducent kan matche. Aleo giver 25 års garanti på produktet og 25 års garanti på ydelsen af modulet.

Vejen til høj kvalitet går over forskning

Der er mange steder i et modul kvalitet eller mangel på samme, kan ligge. Aleo forsker og tester kontinuerligt i både materialer og produktionsfaciliteter, så de hele tiden er på forkant.

Produkt- og ydelsesgaranti

Fabrikken garanterer 25 års produktgaranti (at modulet teknisk set holder så længe) og 25 års lineær performancegaranti. Hermed menes, at man garanterer at modulet yder X% år for år og at ydelsen falder lineært, ikke pludseligt. Du er garanteret, at om 10 år yder det 90% og om 20 år 80% af outputtet, som da det var nyt. Aleo Solar er dermed et topprodukt i begge perspektiver.
Og faktisk kan et Aleomodul klare et pres på 815 kilo per kvadratmeter, det er en god indikator for, det også kan modstå elementernes pres, som høj sne på taget og kraftig vind.

Firmahistorie

Aleo Solar er et tysk firma, som har været i branchen siden 2001. Allerede fra start satte de sig for, at blive industriledende, ved hele tiden at være opfindsomme og være banebrydende på nye løsninger på gamle problemer. I 2014 blev Aleo opkøbt af Sino-American Silicon Products Inc. som er verdens tredje største producent af halvledere/solceller.
Robot på arbejde i Aleo Solars fabrik i Prenzlau

Hvis du vil se mere om Aleo Solar, så klik her.

Her kan du læse om nogle af forskellene mellem billige og kvalitetssolceller.

Se en kort video om Aleos moduler.