Solcellepriser

Priser har med kvalitet at gøre.

Pris og kvalitet hører fast sammen. Ud fra vores mangeårige erfaringer har vi lavet tre kvalitetsgrupper, der er sammensat af mærker i forhold til ydelse, pris og holdbarhed. Vi kalder dem , Almindelige anlæg, Økonomi og Premium.

Uanset fra hvilken af de tre grupper du vælger, får du ordenlige og gode produkter, der lever op til de forventninger man kan opstille.

Danmarks største udvalg af kvalitetsprodukter til forskellige priser.

På siden her finder du en lang række solceller, invertere, montageudstyr og batterisystemer. Vi har nøje udvalgt disse produkter og er meget bevidste om at kunne levere eksempelvis solceller fra flere producenter til forskellige priser. Grunden hertil er for at åbne op for at kunderne skal have noget at vælge imellem at en solcelle ikke bare er” en solcelle”. Solceller produceres i mange prislag og der er stor forskel på hvordan de performer, hvor længe de holder, hvad de er lavet af og hvordan de er opbygget. Med vores viden og brancheerfaring samt fabriksbesøg ved vi hvem der har førertrøjen og hvem der er solide ryttere.

Vi er klar til at guide dig til at træffe det bedste valg for dig. Du skal bare fortælle os hvad du gerne vil opnå og hvor mange penge du vil investere.

solceller

Der er mange penge at spare

Et godt solcelleanlæg monteret og installeret kostede i 2012 125.000,-. I dag koster et tilsvarende 60-75.000,- svarende til et prisfald på 66%. Det er faktisk et voldsomt prisfald og samtidigt yder et SC-anlæg idag langt mere end det gjorde for 7 år siden.

Der er forskel på kvalitet

Kvaliteten på solceller er altså svingende. Alene i Danmark forventes det at omkring 800 solcelleanlæg gå i stykker hvert år. Vi har siden 2011 kun skiftet en defekt solcelle, ud af de anlæg vi har leveret. Da der i 2011 var et solcelleboom blev der mest set på pris og ikke kvalitet, så derfor er der i dag mange anlægsejere, som ringer og spørger om erstatningssolceller. Læs mere om solceller og kvaliteter her.

Ring til en af vores solcelle-konsulenter på telefon 75 76 17 00 og hør nærmere.

Bolig

Erhverv

Hvad kan jeg spare?

Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for trykfejl samt udsolgte varer.