Tilbud på komplet hybrid solcelleanlæg med batteri

Solcelleanlæg know-how og kvalitet ud over det sædvanlige niveau – altid top solcelle produkter. Priserne i bunden af siden er udelukkende vejledende. For at finde helt opdaterede priser beder vi dig gå til :
https://klimaenergi.dk/vare-kategori/solceller-batteri-oekonomi/

Vores Valg

Growatt batterisystemer

  • 10 års garanti (6.000 cykluser)

  • 6,5KWh lithium eller så meget du ønsker

  • Kina

Growatt hybrid-inverter

  • 10 års garanti

  • Fleksibelt design

  • Kina

Growatt, er en af verdens største inverter producenter. Growatt har igennem en årrække leveret flere forskellige hybridinvertere med tilhørende batteriprodukter. Alle batteriprodukter Solcellekonsulenten forhandler fra Growatt, er af typen LiFePO4. Growatts produkter er kendetegnet ved at være veldokumenterede og til konkurrencedygtige priser.

Economy

  • 25 års produkt garanti

  • 25 års ydelses garanti

  • Antireflex-behandling

Monteret og tilsluttet*

3,70 kWp Sol  / 6,5 kWh batteri

  Kr. 86.990,-

3,70 kWp Sol  / 2,5 kWh batteri

  Kr. 86.990,-

3,30 kWp Sol  / 2,5 kWh batteri

  Kr. 86.990,-

*Standardmontage med sorte mono solceller: Max 35 graders taghældning på Eternit bølgeplader, stålplader, tegl, betontegl, tagpap >10gr, fladetage (uden gennembrydning med ballastsystem) en samlet tagflade, max 2,7 m til tagfod, max 20 m til inverter, inklusiv standardtilslutning i el-tavle. Tilbudene gælder, så længe lager haves.  Alle priser eksklusiv miljøtillæg. Alle produkterne ovenfor er godkendte og er på den danske positivliste. Fandt du ikke anlægsstørelse der passede til dit forbrug / tag så kontakt os 75 76 17 00 og få et godt tilbud til netop dit tag

Snak med en solcellekonsulent

Vi ved der er mange spørgsmål og overvejelser, i det øjeblik du undersøger, om solceller er dit svar på klimakrisen og en måde at spare mange på. Du kan få svar på det hele hos den solcellekonsulent, du snakker med hos Klimaenergi. I kan vende hver en sten, til du føler dig sikker på, at solceller er det rigtige at gøre i disse tider. Du kan også få oplyst præcist hvor mange tons CO2 du sørger for ikke kommer ud i atmosfæren – hvert år.

Sådan fungerer et solcelle-batteri

Sol energi produktion og forbrug

Med et solcellebatteri skinner solen også om natten

Med et solcellebatteri flytter du din grønne og gratis solcellestrøm fra dag til aften og nat. På den måde bruger du den strøm, anlægget gratis har samlet op gennem dagen. Og du bliver du selvforsynende langt de fleste dage hele året rundt. Det er batteriet, som gør forskellen.