Finansiering af solcelleanlæg

Vi kan at hjælper med finansiering af solcelleanlæg, til konkurrencedygtige priser. I samarbejde med Resurs Bank, kan dit køb finansieres over en periode på helt op til 15 år. Til lave renter og moderat gebyr. Vi har gjort det let at ansøge. Så når du har indsendt de nødvendige papirer til Resurs Bank, varer det ikke længe, før vi kan levere og montere dit nye anlæg.

Klik på Resurs Banks logo til højre her på siden, som linker dig over på deres hjemmeside, hvor du ansøger om lånet. Der udfylder du de tomme felter med dine ønsker til beløb og afdragsperiode.

Du har købt en pengemaskine

Det er ikke så tit, du køber noget, som tjener sig ind. De fleste ting forbruger energi og dermed penge i al den tid, du ejer dem. Et solcelleanlæg arbejder hver dag på at skaffe dig penge i form af indhøstet gratis energi. Så når finansieringen er på plads, passer investeringen sig selv. Dit anlæg tjener penge hver dag, både ved at opspare strøm på batteriet og ved at sælge det overskydende strøm til nettet. På den måde betaler du kun et mindre beløb af den månedlige udgift til afdragene på anlægget. Og en skønne dag har du betalt det sidste afdrag og derfra er dine udgifter til el markant mindre.

Klik på Resurs Banks logo, så er du videre i ansøgningsprocessen.

Lån op til 350.000 til kun 2,95%

Lånet hos Resurs Bank er anderledes end et lån i en kreditforening eller i bank. Resurs Bank tager ikke pant i din bolig, så ønsker du at friholde den fra behæftelse, så vælg alternativet fra Resurs Bank. Du kan vælge en så kort en afdragsperiode du vil, helt ned til 12 måneder og op til 15 år.

Solceller giver god økonomi

Der er solid økonomi i solceller, det ligger fast. Der er forskel på hvor meget den enkelte familie får ud af at investere i et sc-anlæg, fordi deres forbrug er forskelligt og deres hus ligger ikke samme sted i landet. Så det er vanskeligt at sige præcist hvad du sparer på kroner og ører, men vi siger i branchen, at et solcelleanlæg med batteri reducerer din elregning med godt 70-75%%.

Køb et anlæg der reelt kun koster fra 290,- kr. om måneden

Køber du for eksempel det komplette solcelleanlæg vi har på kampagnetilbud nu til 114.990,- kr. og har et forbrug på 4.500 – 6.000 kWh, så er din udregnede reelle betaling for anlægget efter fratræk af besparelsen, et sted imellem 290,- kr. og et lidt højere beløb om måneden.

Oveni købet får du det første år et betragteligt fradrag hos Skat, du får 2 gange håndværkerfradrag (såfremt der er to voksne i husstanden) á 12.000 kr. og skatteværdien af dem, er 6.240,- kr. netto.

Du får derved nemt råd til en tur i en luftballon eller en rejse, når vinteren er sortest.

Lån rentefrit op til 75.000

Nu kan du låne rentefrit og med få gebyrer i op til 5 år. Det betyder du for eksempel kan få fat i et 6 kWh solcelleanlæg med montering og uden batteri. Eller et stort batteri fra Sonnen, model ECO 8.0 lader og batteri på hele 7,5 kWh.

Vælger du en tilbagebetalingsperiode på 5 år, betaler du kun 1.352 kr. pr. måned for noget som virkelig giver dig noget for pengene. Faktisk kan vi love dig, at du får alle pengene tilbage i form af sparet strøm.