Solcelleanlæg til private

Interesseret i et solcelleanlæg med elller uden batteri?

Solcellekonsulenten_arbejder

SOLCELLEANLÆG TIL PRIVATBOLIG

Solcelleanlæg kommer i flere forskellige sammensætninger og størrelser i dag. Der er dog to overordnede typer af solcelleanlæg, som det kan være godt at kende forskel på. Helt grundlæggende så vil du skulle beslutte dig for, om du vil have et solcelleanlæg med batteri eller uden. Hvorvidt du skal have det ene eller andet solcelleanlæg, afhænger af din økonomi, dit forbrug og dit forbrugsmønster. Hvis du har et lille forbrug – for eksempel 2.000 kWh årligt, så bør du overveje at investere i et lille solcelleanlæg uden batteri. Samtidig bør du overveje at undvære batteriet, hvis du for eksempel forbruger 30.000 kWh om året. Her vil vi anbefale at opsætte et mindre anlæg på 12 til 15 kW, således du bruger solcelleproduktionen, samtidig med at du producerer den. Hvis du derimod har et forbrug på 4.000 til 10.000 kWh, så vil vi oftest anbefale et solcelleanlæg med batteri.

Vi arbejder altid for at finde den rette og dermed mest optimale løsning til dig. Vi er derfor meget lydhøre over for dine behov og ønsker, som vi tilsætter vores viden og erfaringer. Det giver mest værdi for dig på den lange bane.

KLIK HER FOR
ANLÆG UDEN BATTERI

KLIK HER FOR
ANLÆG MED BATTERI

Solcelleanlæg har aldrig været bedre

Hos SOLCELLEKONSULENTEN A/S er vi dedikerede specialister i solcelleanlæg – med mange års erfaring og know-how. Vi har ansat egne elingeniører, elektrikere, konsulenter og montageteams for at opnå den bedste løsning, så du får et solcelleanlæg, der passer til dit behov. Vi laver gerne en beregning på et solcelleanlæg ud fra dit tag og dit forbrug. Ud fra disse informationer kan vi lave et skræddersyet tilbud til dig på et godt solcelleanlæg.

Vores erfaringer med og beregninger på solcelleanlæg viser gang på gang, at danske husstande kan få stor gavn af at producere grøn solcellestrøm til eget forbrug, med stor økonomisk gevinst. Tilmed sparer du klimaet tonsvis af CO2. Dit forbrug og forbrugsmønster er afgørende faktorer i forhold til, hvilken størrelse solcelleanlægget skal have. Den slags er vi eksperter i, så kontakt os for en uforpligtende dialog, eller hvis du ønsker et konkret tilbud på solcelleanlæg. Hos Solcellekonsulenten er du i trygge hænder, når du vil investere i et solcelleanlæg.

Gem strøm fra dit solcelleanlæg

Nu om dage giver det for dig i langt de fleste tilfælde at opsætte et solcelleanlæg med lagring. De gamle ordninger er forsvundet, så du kan ikke længere lagre strøm på det kollektive elnet. Det betyder dog ikke, at et 6 kW solcelleanlæg er en uøkonomisk løsning. Du skal blot have et 6 kW solcelleanlæg med batteribank. Et sådant anlæg vil give dig bedre mulighed for at bruge mest muligt af den strøm, som dit solcelleanlæg producerer. Med de nuværende afregningsmuligheder er det uden tvivl den bedste løsning at opsætte et hybrid-solcelleanlæg, som et solcelleanlæg med batteribank også benævnes.

Udover nettilsluttede anlæg, er der også mulighed for at opsætte off-grid og stand-alone solcelleanlæg. Disse typer solcelleanlæg giver mest mening i områder, hvor en bygning ikke er tilsluttet det offentlige elnet. Hvis du allerede er tilsluttet elnettet, så er det imidlertid tæt på umuligt at opsætte et stand-alone eller off-grid solcelleanlæg. Derudover så vil det heller ikke give den store mening, da du skal have strøm fra elnettet, hvis off-grid solcelleanlæggets batteribank på et tidspunkt er afladt.

6 gode grunde

  • Spar mange penge på din elregning

  • Spar tonsvis af CO2 hvert år

  • Du opnår typisk 3 % værdiforøgelse på din bolig

  • Løft bolig-energimærket ved nybyg

  • Du gør en kæmpe forskel for klimaet

  • Egen grøn energi til din el- eller hybridbil

Tagintegrerede_ solceller-Solcellekonsulenten

Tilhørende produkter

Kontakt os

 

Vi har erfaring fra montage af over 5100 solcelleanlæg siden 2006.

Vi hjælper med alt omkring solcelleanlæg. Lige fra projektering af store MV anlæg og til montage, reparation og service af solcelleanlæg for både private og erhverv.

Al ekspertise er samlet et sted.

Solcelleanlæg og tilskud

Solcelleanlæg i Danmark kunne man tidligere opsætte med støtte fra tilskudspuljer. Da det ikke længere er en mulighed, har det været nødvendigt at revolutionere markedet for solcelleanlæg i Danmark. En mulighed, som er opstået gennem årene, er solcelleanlæg med batteribank. På grund af de store prisflad på markedet for solcelleanlæg og hybrid-solcelleanlæg. Det betyder, at du faktisk kan lave en rigtig fornuftig investering, selvom du ikke kan få tilskud til solcelleanlæg. Hvis du vil vide mere om, hvorfor tilskud til solcelleanlæg stadig er et aktuelt emne, så kan du læse mere her: Klik her.

Skat og afskrivninger

I forhold til solcelleanlæg og skat er der faktisk ikke de store udfordringer. Når du etablerer et solcelleanlæg, er det ofte muligt at opnå fuldt håndværkerfradrag for to personer i en husstand. Den strøm, som dit solcelleanlæg producerer – hvad enten du har et solcelleanlæg med batteri eller ej, er skattefri. Du skal heller ikke betale afgifter, gebyrer eller tariffer af strømmen fra dit solcelleanlæg, som du selv benytter.

Det er imidlertid kun muligt for virksomheder at afskrive på solcelleanlæg, ligesom der kan være nogle særregler i forhold til Skat. Ved spørgsmål til solcelleanlæg og afskrivning og solcelleanlæg og skat vil din revisor oftest kunne være mere behjælpelig i forhold til din konkrete situation.