Solcelleanlæg til private

Interesseret i et solcelleanlæg med elller uden batteri?

KLIK HER FOR
ANLÆG MED BATTERI

KLIK HER FOR
ANLÆG UDEN BATTERI

Solcellekonsulenten_arbejder

SOLCELLEANLÆG PRIVATBOLIG PAKKETILBUD

Herunder finder du forskellige typer pakkeløsninger til privatbolig, som Solcellekonsulenten forhandler og monterer. Vi bestræber os på altid at finde den rette og dermed mest optimale løsning til dig. Vi er derfor meget lydhøre over for dine behov og ønsker, som vi tilsætter vores viden og erfaringer. Det giver mest værdi for dig på den lange bane.

Solceller har aldrig været billigere og bedre

Hos SOLCELLEKONSULENTEN A/S er vi dedikerede solcellespecialister, med mange års erfaring og know-how indenfor solenergi til danske tage. Vi har ansat egne elingeniører, elektrikere, konsulenter og montagteams for at opnå den bedste løsning, der passer til dit behov.

Vores erfaringer viser gang på gang, at danske husstande kan få stor gavn af at producere grøn solcellestrøm til eget forbrug, med stor økonomisk gevinst.  Tilmed sparer du klimaet tonsvis af CO2. Dit forbrug og forbrugsmønster er afgørende faktorer hvordan solcelleanlægget skal dimensioneres. Den slags er vi eksperter i, så kontakt os for en uforpligtende dialog. Hos Solcellekonsulenten er du i trygge hænder, når du vil investere i solcelleenergisystemer.

Pris og kvalitet

Vi er selvfølelig optaget af prisen på vores produkter, men forud for dette altid kvaliteten. Kvaliteten på solceller er svingene fra mærke til mærke. Vi har sat os for kun at handle med de gode af slagsen. Da der var solcelleboom i Danmark i 2011-12 blev der sat rigtig mange SC-anlæg op og mange af dem i tvivlsom kvalitet – for de var billige. Nu ringes vi op hver uge, af de som købte for billigt ind og de spørger til nye solceller til erstatning for de som ikke kan mere. Alene i Danmark i år forventes det at omkring 800 solcelleanlæg gå i stykker. Vi har siden 2011 kun skiftet en defekt solcelle – på de anlæg vi leverede og montered . Læs mere om solceller og kvaliteter her.

Ring til en af vores eksperter på telefon 4844 4545 og hør nærmere.

6 gode grunde

  • Spar mange penge på din elregning

  • Spar tonsvis af CO2 hvert år

  • Du opnår typisk 3% værdiforøgelse på din bolig

  • Løft bolig-energimærket ved nybyg

  • Du gør kæmpe klimaforskel

  • Egen grøn energi til din elbil / hybridbil

Flere gode råd
Tagintegrerede_ solceller-Solcellekonsulenten

Tilhørende produkter

Skriv til Solcellekonsulenten