TANK OP I GARAGEN

Tank op i garagen imens du laver noget andet.

Mange af de transportformer vi bruger nu, vil i nærmeste fremtiden blive elektrificerede. Tog, busser og biler, en dag måske også flyene. Så vores vaner med at tanke op og køre til service med bilen forandres også. Der skal jo ikke skiftes tændrør i en elbil. Og tænk sig på nemhedskontoen hvis du havde adgang til et  et solcelleanlæg på arbejdspladsen og et derhjemme, – så er du sikret hele vejen rundt med næsten gratis strøm der hvor du er. Så benzinbudgettet forsvinder en dag, når du har en el- eller hybrid bil, og et par solcelleanlæg at tanke op ved.

Du får flere penge mellem dine hænder, når du producerer din egen grønne transportenergi samtidig med, det er en rigtig god forretning for dig, fordi du sparer hovedparten af din elregning væk.

Sort strøm ud af kontakten.

Hvis du gerne vil gøre noget, for at gøre verden grønnere, så start hjemme hos dig selv. Som det er nu, så er der mange steder i Danmark, at under 10% af den strøm der kommer ud af stikkontakterne, er grøn. Det meste af den er sort, det vil sige den kommer hovedsagelig fra kul- og atomkraftværker. Du kan hæve den grønne andel meget ved selv at producere helt grøn strøm fra et solcelleanlæg – der ligger lige ovenpå dit tag. Det er sådan set bare at komme i gang med at få installeret et solcelleanlæg, jo før jo bedre.

Tank op på job.

Elbilerne rykker frem i antal og inden så længe, vil en en større del af den danske bilpark være elektrificeret. Den forandring i drivmiddel fra benzin og diesel til el,   udfordrer vores elnet. Tænk for eksempel på, hvad der vil ske hvis mange af os med elbil, kommer hjem efter arbejde og alle sætter vore el- eller hybrid bil i stikkontakten på samme tid. En del af løsningen er, at lave en del af strømmen selv. Så både du og din elbil, lader op til dagen efter, faktisk på samme tid.

Så du ender med næsten helt grøn strøm og høj forsyningssikkerhed, fordi du selv kan lave en masse strøm til dit eget forbrug.

Hvor meget strøm skal du lave for at køre til og fra arbejde?

En elbil kører omkring 6 Km pr. kWh du producerer – her kan du se hvor mange kWh til skal til for at dække dit daglige kørselsbehov.

24km daglig kørsel = 4KWh

30km daglig kørsel = 5KWh

36Km daglig kørsel = 6KWh

42Km daglig kørsel = 7KWh

48Km daglig kørsel = 8KWh

60Km daglig kørsel = 10KWh

Lader du bilen op på arbejdspladsen, sker det nok i dagstimerne, så derfor kan I gøre det med et tradtionelt solcelleanlæg uden batteri. Når vi lader derhjemme, er det efter arbejdstid og derfor også efter solen er gået ned. Så er det er det nødvendigt, at solcelleanlægget er kombineret med batteri for at kunne oplade om aftenen og i nattetimerne. Hos Solcellekonsulenten er vi eksperter i at dimensionere solcellerne, så de passer bedst muligt i forhold til forbrug. Kontakt os for en uforpligtende solcellesnak i forhold til dit behov.

Beregn hvad du kan spare med solceller og elbil

START HER

0$

Thanks, we will contact you soon

Hvor mange er I ?

BOLIG MED 1 PERSON

BOLIG MED 2 PERSONER

BOLIG MED 3 PERSONER


BOLIG MED 4 PERSONER

BOLIG MED 5 PERSONER

Vælg venligst

Næste

DIT FORBRUG

Vælg forbrug pr år

kr 8575 / 3500 KWh pr år