Kampagnetilbud

Opnå større rabat ved køb af et solcelleanlæg

Komplet solcelleanlæg med batteri og prisgaranti

Danmark størst udvalg – know-how og kvalitet ud over det sædvanlige niveau

*Standardmontage: Max 35 graders taghældning på Eternit bølgeplader, fået også til stålplader, tegl, betontegl, tagpap >10gr, flade tage (uden gennembrydning med ballastsystem) mod mindre tillæg, på en samlet tagflade, max 2,7 m til tagfod, max 20 m til inverter, inklusiv standardtilslutning i el-tavle med plads til Relæ og energimeter. Alle priser eksklusiv miljøtillæg. Tilbuddene gælder så længe lager haves. Alle produkterne ovenfor er godkendte og er på den danske positivliste. Fandt du ikke en anlægsstørelse, der passede til dit forbrug eller tag, så kontakt os 75 76 17 00 og få et godt tilbud til netop dit tag – eller se flere størrelser her.

Solceller og solcelleanlæg på tilbud

Vi har ofte solceller på tilbud, så du kan gøre en god handel. Formålet er selvfølgelig at nedbringe udgifterne til el og sikre, at du får et mindre CO2-aftryk. Vi er førende med markedets laveste priser, og vi har altid prisgaranti på vores solcelleanlæg. Dette er selvfølgelig også tilfældet med de solcelleanlæg, som vi har på tilbud. Hvis du får tilbudt en pris, som ligger under vores, og hvis produkterne tilsvarer vores produkter, sælger vi selvfølgelig til en lavere pris.

Siden 2012, hvor vi i Danmark havde tilskud til solcelleanlæg, er priserne gået en vej, og det er ned. I dag kan du købe et solcelleanlæg med batteri til en lavere pris end den, du gav i 2012 for et anlæg uden batteri. De store prisfald har medvirket til, at flere og flere har fået øjnene op for de store besparelser, som et anlæg med batteri foranlediger.

Priser på solcelleanlæg er i høj grad afhængige af, hvor stort et anlæg, du får monteret. Jo større et anlæg, du vælger, jo længere ned kan prisen pr. Watt presses. I nogle tilbud på solceller vil prisen være fastsat ud fra, at montage, installation og sagsbehandling ikke er inkluderet. Dermed vil der blive pålagt meromkostning til prisen, hvis du ikke selv ønsker at montere solcellerne og installere inverteren eller batteriet. Hos Solcellekonsulenten er vores tilbud på solcelleanlæg inklusiv solceller, inverter, evt. batteri, montagesystem, levering, montage, tilslutning og sagsbehandling.

Vi har altid tre kvaliteter på lager: Economy, Performance og High-End. Det er jo selvfølgelig op til dig, om du ønsker en god kvalitet til en favorabel pris, eller om du vil have de bedste produkter på markedet til en højere pris. Dit tilbud på et solcelleanlæg vil selvfølgelig altid blive udarbejdet på baggrund af netop dine behov og ønsker.