INVERTERE TIL SOLCELLEANLÆG

Invertere eller vekselrettere omformer jævnstrøm  fra solcellepanelerne til 230 volt vekselstrøm, som benyttes i vores el-net. Hos SOLCELLEKONSULENTEN har vi valgt udelukkende at forhandle anerkendte topprodukter. Produkterne er kendetegnet ved høj kvalitet og effektivitet. Kvalitetssolceller kombineret med en effektiv inverter kan producere helt op til 15 % mere strøm end et gennemsnitligt anlæg.   

fronius_logo

Østrigske Fronius Inverter har naturligvis både APP og dansk hjemmeside tilknyttet dets inverter-program. Det betyder, at du altid i realtid kan følge med i din grønne, klimavenlige energiproduktion. Fronius er udvalgt som leverandør til amerikanske TESLAs Powerwall, som er en såkaldt hybrid-inverter, hvor du kan vælge at bruge strømmen med det samme eller lagre den i en batteripakke.

SMA tysk inverter solcelle anlæg

Den tyske virksomhed SMA, som bl.a. ejer danske DANFOSS, tilbyder invertere i verdensklasse, hvor pålidelighed, teknologi og design går op i en højere enhed. SOLCELLEKONSULENTEN har naturligvis valgt at forhandle deres high-end produkter. SMA invertere er godkendt hos energinet.dk. Læs mere>>

inverter steca logo

The CoolConcept kan opdeles i 1-fasede coolcept invertere og 3-fasede coolcept³ invertere. Begge typer af invertere er baseret på den gennemtestede og afprøvede coolcept-teknologi, som er ekstraordinært afkølede, effektive og holdbare. De opnår de højeste maksimalydeevner og er både lette og støjsvage.

1-fasede invertere
coolcept og coolcept-x invertere forsyner 1-fasede elnet med energi. Den gennemtestede og afprøvede coolcept-teknologi sikrer en mere effektiviseret forsyning til 1-fasede net. Endvidere tillader de en række af monitoreringsmuligheder.

3-fasede invertere
coolcept³ og coolcept³-x invertere er specifikt designet til 3-fasede elnet. Med 3-fasede invertere forsynes elnettet altid med energi via mindst to faser. Dette betyder, at behovet for midlertidig opbevaring af energi i inverteren reduceres kraftigt, hvilket har en positiv effekt på dens levetid.

Inverter produkter og priser