Finansiering af solcelleanlæg

Vi kan hjælpe med finansiering af dit solcelleanlæg til konkurrencedygtige priser. I samarbejde med Santander Consumer Bank, kan dit køb finansieres over en periode på helt op til 15 år. Til lave renter og moderat gebyr. Vi har gjort det let at ansøge. Så når du har indsendt de nødvendige papirer til Santander’s, varer det ikke længe, før vi kan levere og montere dit nye anlæg.

Klik på Santander Consumer Bank´s logo til højre her på siden, som linker dig over på deres hjemmeside, hvor du ansøger om lånet. Der udfylder du de tomme felter med dine ønsker til beløb og afdragsperiode.

Du har købt en pengemaskine

Det er ikke så tit, du køber noget, som tjener sig ind. De fleste ting forbruger energi og dermed penge i al den tid, du ejer dem. Et solcelleanlæg arbejder hver dag på at skaffe dig penge i form af indhøstet gratis energi. Så når finansieringen er på plads, passer investeringen sig selv. Dit anlæg tjener penge hver dag, både ved at opspare strøm på batteriet og ved at sælge det overskydende strøm til nettet. På den måde betaler du kun et mindre beløb af den månedlige udgift til afdragene på anlægget. Og en skønne dag har du betalt det sidste afdrag og derfra er dine udgifter til el markant mindre.